Lejligheden

Adressen var Avenida Costa Del Sol 34,st.D. Der var badeværelse og soveværelse foruden et rum med stueafdeling og køkken. Fra stuen kunne man komme ud på en terrasse, der nok var sine 50 m2 stor. Her var der potteplanter med store buske, en plads med tørresnolr og forskellige rengøringsredskaber samt et bord med 6 stole. På bordet et stort, fristende askebæger.

Jeg havde egentlig ventet at finde en kaffemaskine. Den manglede, men til gengæld var der næsten alt muligt andet.

Over fjernsynet var der en hylde med bøger på spansk og tysk. Det blev ved min afgang suppleret med lidt på dansk og engelsk. I badeværelset en vaskemaskine med forskellige vaskemidler klar til brug; den fik jeg ikke brug for.

Til køkkenet fandt jeg det først fornødent at skaffe opvaskemiddel, for så - efter at have købt det - at opdage, at der i et skab allerede stod måske otte flasker af det samme. En dag købte jeg solsikkeolie for at have noget at spejle æg i for så ved hjemkomsten at opdage, at der allerede stod en pæn slat olie i et af skabene. Det lærte mig at se mig lidt bedre for. Der var også både sukker og salt, og en dag, da jeg savnede en tandstikker, var jeg glad for, at jeg lige havde opdaget, at der i et af skabene stod tandstikkere i en af de gode emballager, der ikke tillod "grenbrug". Køkkenrulle og servietter manglede ikke.

Der var mikroovn og elvandvarmer. Komfuret var med induktionsvarme. Det havde jeg aldrig set før; men det var let nok at lære at bruge det. Der var gryder nok; en af dem var så bred, at man kunne spejle æg i den.

Der var Wi-Fi, så jeg kunne komme på nettet med min tablet. Spanierne gør sig ikke til med at sige waifai, som vi gør. De lader i være i: wifi.

Og så var der selvfølgelig aircondition. Det var der også brug for; for luften kunne godt være lidt kølig i november.


Sti: Turen dertil ⇐ Lejligheden ⇒ Byen

Oversigt